FŐOLDALTERMÉKEKSZOLGÁLTATÁSOKGARANCIADIÁKOKNAK SPECIALITÁSOKEGÉSZSÉGPÉNZTÁRAKBEJELENTKEZÉSGÓLYAKAMERA                         

Garancia

 

Garanciarendszerünk több elemből épül fel:

 

  1. Az Írisz Optikában teljes körű optikai szolgáltatást nyújtunk vásárlóinknak, melynek alapja a tapasztalt szakember által helyben elvégzett 10 pontos látásvizsgálat. Miután megállapítottuk az Ön látásigényének megfelelő dioptriát, segítünk kiválasztani az elvárásának legmegfelelőbb szemüveglencse és szemüvegkeret kombinációt. Ezt követően az Írisz Optika minőségi követelményeinek megfelelően, kitűnő minőségben elkészítjük az Ön szemüvegét, így teljes körű garanciát vállalva a szemvizsgálattól a tökéletes látást biztosító szemüvegig.

  2.  24 hónap (2év) gyártási garanciát vállalunk az Ön által vásárolt magasabb minőségű szemüveglencsék felületkezelésére. Gyártási hiba esetén a szemüveglencséjét ugyanolyan típusú és dioptria értékű lencsére cseréljük, hogy Ön minden helyzetben tisztán lásson.

  3.  12 hónap (1év) törési és repedési garanciát vállalunk, ha extra erős polikarbonát, vagy eyas 1.6 típusú szemüveglencsét vásárol, hogy Ön hosszútávon élvezhesse a szemüvege által nyújtott előnyöket.

  4.  6 hónap megszokási garanciát vállalunk bármely  multifokális lencse vásárlásakor. Ha szakértő munkánk ellenére Ön nem tudja megszokni lencséjét, 6 hónapon belül díjtalanul kicseréljük egy azonos dioptriaértékű  és felületkezelésű bifokális, vagy távoli és közeli szemüveglencsére.

  5. 12 hónap (1 év) teljes körű jótállást vállalunk az Ön által vásárolt, bármely típusú szemüvegkeretre. Ha Ön magasabb minőségű, márkás  szemüvegkeretet vásárol optikánkban, a vásárlástól számított 24 hónapig (2 év)  garantáltan vállaljuk annak alkatrész pótlását, még abban az esetben is, ha az a rendeltetésszerű használaton kívül hibásodik  meg.

  6.  Több alkalommal is díjtalanul vállaljuk szemüvegének ultrahangos tisztítását, komfort beállítását, csavarjainak meghúzását és szükség szerint az orrtámaszainak cseréjét, hogy Ön és szemüvege mindig kitűnő formában legyen.

 

 

EGYFÓKUSZÚ LENCSE MEGSZOKÁSI GARANCIA

 

Amennyiben Ön a szemüvegének megrendelésekor külső vizsgálati ponton elvégzett látásvizsgálat utáni korrekciós adatokat mutat be, kizárólag a megrendelt szemüveglencse adatainak megfelelőségét tudjuk biztosítani, annak korrekciós helyességéért a vizsgálatot végző személy szavatol.

Abban az esetben, ha a szemüveg megrendelését megelőzően optikánkban rendelkezésre álló vizsgálónkban végeztük el látásvizsgálatát, és annak elkészültét követően Ön nem tudja annak korrekcióját megszokni (amennyiben a kontrolt követő korrekció sem vezet megnyugtató eredményre) vagy a változással járó alkalmazkodási időben használatát elsajátítani, a vásárlástól számított három hónapon belül térítésmentesen kicseréljük azokat egy Ön által megadott dioptria értékű és az eredetivel megegyező alapanyagú, felületkezelésű szemüveglencsére, a lencsékért fizetett összeg keretén belül.

Amennyiben Ön úgy dönt, hogy a megrendelt lencse helyett egy magasabb minőségű és kategóriájú lencsét választana, csupán az árkülönbséget szükséges kifizetnie.

 

MULTIFOKÁLIS LENCSE  MEGSZOKÁSI GARANCIA

 

Egy ilyen speciális termék kipróbálásakor mindannyian kicsit bizonytalanok vagyunk, ezért kidolgoztunk egy különleges ajánlatot minden új multifokális szemüveglencse viselőnk számára. Abban az esetben, ha Ön multifokális lencséit nem tudja megszokni, használatát nem tudja elsajátítani, a vásárlástól számított  hat hónapon belül térítésmentesen kicseréljük azokat, egy az eredetivel megegyező alapanyagú, felületkezelésű és dioptriaértékű  bifokális, vagy távoli és közeli szemüveglencsére, a multifokális lencsékért kifizetett összeg keretén belül.

Amennyiben Ön úgy dönt, hogy a megrendelt lencse helyett egy magasabb minőségű és kategóriájú lencsét választana, csupán az árkülönbséget szükséges kifizetnie.


További kérdéseivel forduljon bizalommal optikánkban munkatársainkhoz!