FŐOLDALTERMÉKEKSZOLGÁLTATÁSOKGARANCIADIÁKOKNAK SPECIALITÁSOKEGÉSZSÉGPÉNZTÁRAKBEJELENTKEZÉSGÓLYAKAMERA                         

Specialitások

 

Rugalmas gyermekszemüvegek

 

A gyermekeknél fontos a biztonság!

Egy gyermek szemüvegnek sokkal többet kell tudni nyújtania viselőjének, mint a felnőttek estén. Azért, hogy gyermekét szemüvegviselés közben is biztonságban tudja az ÍRISZ OPTIKÁBAN mindenki számára elérhető áron, biztosítunk egy speciálisan gyermekeknek kifejlesztett, bőr barát anyagok felhasználásával készült, nagy rugalmassággal és rendkívüli strapabírással rendelkező gyermekszemüvegeket. Az eddigiekben kapható gyermekszemüvegekhez képest egy anatómiailag jobban illeszkedő, belső oldalán puha, szilikongumival bélelt, keretet alkottak meg a tervezők, annak érdekében, hogy maximális kényelmet és biztonságot nyújtson viselés közben még egy eltévedt labdával való találkozáskor is!

baba1baba2baba3gyermeksfiú2fiú1fiú6gyermek2

 

 

 

 

Dioptriás sport szemüvegek

Éleslátás sportoláshoz!

 

Mindenki találkozott már szemüveges gyermekkel vagy felnőttel, aki szívesen futballozott volna, de ha levette szemüvegét nem látta jól a labdát vagy csapattársait! Manapság egyetlen gyermek vagy felnőtt sem maradhat ki a sport, és akár legyen az versenysport, élvezetéből a csapatjátékok adta élményekből. Az ÍRISZ OPTIKA speciális sport szemüvegeiben szinte minden dioptria elkészíthető. Amennyiben Ön vagy gyermeke szeretne az éleslátás biztonságával sportolni, kérjük, keresse optikánkat, ahol kollégáink adnak felvilágítást a speciális megoldásainkról.


dioptriássport1

dioptriássport2

dioptriássport3

 

 

Dioptriás úszószemüvegek

 

Úszás közben is fontos az éleslátás!

 

Szívesebben járna uszodába, ha szemüvege nélkül is könnyen boldogulna a medencében? Mi tudjuk a megoldást! Nem kell többet tapogatóznia a medencében, ha dioptriás úszószemüveget visel! +4,0 dioptriától -6,0 dioptriáig minden köztes értékre tudunk biztosítani, akár eltérő oldalankénti dioptriával is, úszószemüvegeket. További részletes ismertetőért keresse fel optikánkat, munkatársaink minden kérdésére választ adnak.

dioptriásúszó1dioptriásúszó2

 

 

 

 

 

Dioptriás védőszemüvegek

Napjainkban már számtalan munkahelyen alapkövetelmény a szemsérülések elkerülése érdekében a védőszemüveg használata. Ezek meglétét a munkavédelmi felügyelőség szigorúan ellenőrzi. Ahhoz, hogy munkatársai tökéletesen lássák azt, hogy milyen feladatokat kell elvégezniük, az szükséges, hogy a védőszemüveg a megfelelő dioptriájú, és a tökéletes éleslátást biztosító korrekcióval legyen elkészítve. Az Írisz Optikában lehetőség van olyan védőszemüveg elkészítésére, melynek segítségével minden távolságra jól lát. Teljesen egyénre szabottan tudjuk elkészíteni a távoli, a közeli vagy akár a multifokális lencsével ellátott védőszemüvegét. Az erre alkalmas szemüvegekről kérjen felvilágosítást az Írisz Optikában.